2 oktober, 2017

Voel je goed in je vel met kunstzinnige woordsculpturen en tattoos in Bib Scharpoord

tattoo in nekNaar aanleiding van CultuurCocktail en de jaarlijkse verwendag, pakt Bib Scharpoord op zaterdag 7 oktober 2017 uit met een kunstzinnige tattoo-happening voor jong en oud. Van 13 tot 16 uur brengt een bodypainter van de vzw Creatief Schrijven woorden tot leven op de huid van je armen en/of benen. Iedereen die wil, kan zich een (tijdelijke) literaire tattoo laten zetten op zijn/haar ledematen of andere lichaamsdelen. De inspiratie werd gehaald in China, waar schrijven letterlijk schilderen is en elk woord sowieso al een kalligrafisch pronkstukje op zich vormt. Verzin gerust een eigen woord, citaat of poëtisch vers dat bij jou past.

Op hetzelfde moment komen ook de kinderen ruim aan hun (pennen)trekken. Hebben je kids al altijd gedroomd van een prachtige tekening uit een kinderboek op hun lichaam? Theater Savooi neemt armpjes, beentjes of andere kietelvrije plekjes van je kroost maar al te graag onder handen! Savooi tattoo-shop Sorry Mam is een tijdelijke pop-up voor kinderen met smaak. De tijdelijke tattoos zijn kidsproof: veilig, niet-toxisch en bedrukt met plantaardige inkt. Maar nog belangrijker: ze werden ontworpen door  Emma Thyssen, illustrator van al meer dan 15 kinderboeken. Al de personages uit deze kinderboeken komen terug in de voor Theater Savooi op maat gemaakte tattoos!

Korsakov

tatto