28 maart, 2017

Vanaf 1 april e-readers beschikbaar in de bibliotheek van Heist en Westkapelle

e-readerDe gemeentelijke openbare bibliotheek van Knokke-Heist wil het liefst iedereen overal laten lezen. Daarom biedt ze oplossingen als bv. boeken voor je te zwaar worden, je reisbagage maar een beperkt aantal kilo’s mag wegen of als je je bedpartner niet wil storen met een leeslampje. Sinds oktober vorig jaar kan je daarom in de hoofdbibliotheek Scharpoord een e-reader lenen. Vanaf 1 april 2017 is dat nu ook mogelijk in de filialen van Heist en Westkapelle. Wil je eens kennismaken met digitaal lezen, dan kan je een toestelletje reserveren met 5 e-boeken op. Die 5 titels mag je zelf kiezen uit de e-boekencollectie die je online kan terugvinden in de bibcatalogus. De reservatie kost 1 euro. De volledige procedure voor het lenen van een e-reader vind je hier.