1 juli, 2018 - 31 augustus, 2018

Schatten van Vlieg 2018

Sinds 2015 zoomen we met de Schatten van Vlieg in op de 5 zintuigen. Na de zomeracties van 2015 “Hoor jij wat ik hoor?”, 2016 “Zie jij wat ik zie”? en 2017 “Ruik jij wat ik ruik?” focussen we in 2018 op “Voel jij wat ik voel?”.

Op acht locaties in Knokke-Heist kan je op zoek gaan naar de schat van Vlieg. Aan de hand van zes zoektochten kunnen kinderen samen met hun familie deze schatten vinden. Heb je vier van de zes schatten gevonden? Dan heeft de gemeente Knokke-Heist een extra leuk cadeau voor je klaar liggen. Alleen voor echte speurneuzen!

De schatten liggen verborgen in:
•Museum Sincfala, Pannenstraat 140
•Internationaal Cartoonfestival, paviljoen t.h.v. het Heldenplein (open vanaf 1 juli)
•Toerisme Knokke, Zeedijk 660
•Toerisme Heist, Knokkestraat 22
•Bibliotheek
In elke bibliotheek vind je dezelfde schat, je hoeft dus maar op één locatie op zoek te gaan.
Knokke, Maxim Willemspad 1
Heist, Kerkstraat 32
Westkapelle, Dorpsstraat 60
•For Freedom Museum, Ramskapellestraat 91-93

Gratis voor kinderen tot 12 jaar (ingang tot de musea is betalend, enkel gratis voor kinderen -12 jaar die deelnemen aan de zoektocht van Vlieg). Meld je aan op de locatie en start meteen met de zoektocht.