18 december, 2017 - 31 januari, 2018

Poëzieweek in bibliotheek Scharpoord

Tijdens de poëzieweek van 25 tot 31 januari staat in heel Vlaanderen en Nederland poëzie centraal. Op 25 januari, gedichtendag,  stelt Bibliotheek Scharpoord volgend menu voor:

Om 12 uur start het dichterskoppel Sylvie Marie en David Troch met een spelletje “poëziepingpong”  waarbij een muntstuk bepaalt wie met een gedicht begint en de ander erop inpikt met een gedicht dat er op een of andere manier op aansluit. Zo ontstaat een stroom aan gedichten die alle kanten op gaat.

Aansluitend volgt een workshop en een voordracht “De blinddoek” waarbij jong en oud op een ludieke manier kennismaken met de poëziecollectie van de bibliotheek. Een bezoeker kiest geblinddoekt een bundel uit, slaat het open en laat Sylvie Marie of David Troch voordragen.

Dit dichterlijk menu wordt geserveerd met een broodje en soep. Smakelijk!
Gratis. Vooraf inschrijven gewenst 050/630 400 of e-mail bibliotheek@knokke-heist.be