1 juni, 2017

Papa's in het zonnetje op 11.06.2017

Op Vaderdag worden papa's over de hele wereld verwend. Meestal krijgen ze een cadeautje of gaan ze op pad met de kinderen. Vaderdag is trouwens niet alleen voor vaders bedoeld, maar voor iedereen die zich als een vader gedraagt. Dat kan dus ook jouw stiefvader zijn of een ander vaderlijk figuur in jouw omgeving.

Een selectie uit onze collectie

Hoe zorgen papadieren voor hun kleintjes? Lees hoe dat gaat bij wilde dieren als kikkers, neushoorns en zeepaardjes. Met grote vertederende kleurenfoto's en eenvoudige opdrachtjes. Vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

 

 

 

 

Er is iets met Zita de laatste tijd, vindt Ferre. Al beweert Zita nog zo dat alles in orde is. Normaal gaat Ferre na de tekenles naar Zita’s huis. Haar papa bakt dan lekkere pannenkoeken. Of hartjeswafels. Maar papa heeft een lastig griepje, beweert Zita. Dat blijft lang aanslepen. Het lijkt wel of ze niet wil dat Ferre haar papa ziet.
9-11 jaar.

 

 

 

 

 

De stripreeks 'Dad' gaat over het leven van de alleenstaande vader Dad met zijn vier dochters Pandora, Oona, Roxanne en Babette.