18 december, 2017 - 31 december, 2018

Mijn Bibliotheek

Je wilt van thuis uit zien wat er nog op je kaart staat, je werken verlengen, een item reserveren, je eigen uitleenhistoriek bijhouden, de lidkaart van de kinderen koppelen aan jouw profiel…. Dat kan allemaal met je bibliotheekprofiel.

Maar hoe gaat dat nu in zijn werk om een bibliotheekprofiel aan te maken?

De bibliotheek van Brugge ontwikkelde een handig filmpje die je stap voor stap begeleidt naar het registreren op Mijn Bibliotheek. Let wel: in het filmpje staat de bibliotheek van Brugge centraal. Als je een bibliotheekprofiel wilt opmaken voor je lidmaatschap in Knokke-Heist dien je wel Knokke-Heist in te voeren.

Eenmaal geregistreerd kan je in je bibliotheekprofiel je eigen uitleengeschiedenis bijhouden. Klik daarvoor op Uitleenhistoriek, van zodra je nu uitleent komen alle items in de uitleenhistoriek terecht. Neem je iets mee wat al eerder op je kaart werd uitgeleend, dan krijg je daar een melding van.

Als er nog vragen zijn, of het lukt nog steeds niet, neem dan gerust contact op met de bibliotheek. Een medewerker helpt je verder op weg.