30 november, 2017 - 6 december, 2017

Leuke Sinterklaasapps

Puzzel-app

Apple : 

https://itunes.apple.com/nl/app/jops-sinterklaas-puzzels/id571382976?mt=8

legpuzzels van 4, 9 of 16 stukjes en 24 verschillende puzzels met daarop de Pieten, de stoomboot, figuren van andere apps uit de Jop-stal en natuurlijk Sinterklaas.

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heppi_apps.bossantapuzzles

Jop's Sinterklaas Puzzels biedt kinderen tussen de 2 en 6 jaar de mogelijkheid om puzzels van 4, 9 en 16 stukjes te maken. De kinderen kunnen kiezen uit puzzels met afbeeldingen van Jop de Giraf, zijn vrienden of de poppen Lulu en Tommie aangekleed met allerlei Sinterklaas en Zwarte Piet voorwerpen.. Leeftijd: 2-6 jaar

App : bellen met Sinterklaas, sms en voicemail van Sint

Apple : https://itunes.apple.com/nl/app/apple-store/id1061415290?mt=8

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.belmetsint.sinterklaasbellen

Andere apps :  

Apple :

https://itunes.apple.com/be/app/club-van-sinterklaas-sinterklaas-app-van-nederland/id475082746?l=nl&mt=8

De Club van Sinterklaas app is speciaal voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar ontwikkeld. Kinderen kunnen spelletjes spelen, meezingen op de muziek, videoclips en afleveringen bekijken en luisteren naar de nieuwe voorleesverhalen die worden verteld door Sinterklaas zelf.

Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ction.sinterklaas

Sinterklaas Spelletjes is een spel om met zijn tweeën, drieën of vieren te spelen. Je kunt tegelijkertijd spelen op één scherm. Het bestaat uit vier spellen: probeer elkaar te raken met "Pepernoot gooien", tab het scherm zo vaak mogelijk om de snelste te zijn in "Zaklopen", pas goed op voor de auto's bij "Pakjes bezorgen" of kijk wie de snelste reactie heeft in "Grijp het kado".