3 januari, 2018 - 31 januari, 2018

APPS

Juf Jannie : letters leren & leren lezen

Juf Jannie is al een aantal jaren een begrip in hoogwaardige educatieve apps. De makers hebben een achtergrond als leerkracht en weten met hun apps precies aan te sluiten bij het onderwijs. Om letters te leren en de eerste woordjes te leren lezen zijn de app Juf Jannie Letters leren en Juf Jannie leren lezen echte aanraders. Juf Jannie Letters leren is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar die interesse hebben in letters lezen. De app bestaat uit zeven leuke oefeningen die je kind helpen om het lezen van de letters onder de knie te krijgen. De letters worden net zo uitgesproken als je kind ze ook op school leert (fonetische uitspraak). Vindt je kind eind groep 2 letters nog moeilijk, dan is dit een geschikte app. Kinderen die de letters al kennen en woordjes willen gaan lezen, zijn toe aan Juf Jannie Leren lezen. Deze app is bedoeld voor kinderen die in groep 3 leren lezen.

Terug te vinden in de Appstore en op Googleplay

Amazing Space Journey

Dit is een app die gebruik maakt van augmented reality. Door de app te installeren en te richten op de poster, kun je de planeten zien draaien en leuke foto’s maken. Zeker het proberen waard. Klik hier voor de poster. Je kunt de app ook zonder poster gebruiken en genieten van de planeten in ons zonnestelsel.

Terug te vinden in de Appstore en op Googleplay.

National Giraffic

De gratis National Giraffic app zal je helpen de locatie van landen te onthouden en hun hoofdsteden en vlaggen. National Giraffic is een verbazingwekkende geografische quiz en een gemakkelijke manier om een wereldkaart te leren. . Ontdek hoe goed je aardrijkskunde kent!

Terug te vinden in de Appstore en op Googleplay.

Topo Europa: Aardrijkskunde

Klim aan boord en zet je schrap, want Topo Europa neemt je mee de lucht in voor een geografisch avontuur! Dit bekroonde topografiespel brengt de wereld binnen handbereik... letterlijk !

Ken jij alle 43 landen van Europa? Wat dacht je van 95 grote steden ? En weet jij de namen van de 43 hoofdsteden?

Terug te vinden in de Appstore en op Googleplay.