5 april, 2017 - 30 april, 2017

Aanraders

In het kippenhok volgt de kabouter verder op zijn geestige, gekke tocht door de grotemensenwereld.

Het verhaal komt nu ook in een downloadlink voor smartphone en tablet, perfect om de “papa, zijn we er al?” te ontmijnen tijdens een lange autorit.

3-5jaar

Het is Pasen! Noortje beschildert paaseieren in vrolijke kleuren. In het kippenhok in de tuin liggen nog meer eitjes, maar dat zijn geen paaseitjes. Uit die eieren komen kuikentjes. En wat ligt er daar onder de struiken? Het zijn paaseitjes van chocolade! Een vertederend en vrolijk verhaal over een meisje en haar poes en hond, die samen Pasen vieren. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

 

Waar is de paashaas? Zit hij in de stal? Of is hij in een boom geklommen? Kijk snel achter de flapjes! Prentenboek met hardkartonnen pagina's, illustraties in heldere kleuren en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

 

De kippen van Boer Boris hebben gekleurde eieren gelegd. Boer Boris wil ze overal in het land gaan verstoppen. Maar loopt anders dan verwacht. Vierkant prentenboek met paginagrote, vrolijk gekleurde illustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.

Deze boekjes kun je ontlenen in de bibliotheek.