Schatten van Vlieg 2018: zoektocht voor kinderen
01/07/2018  - 31/08/2018
Gratis voor kinderen tot 12 jaar (ingang tot de musea is betalend, enkel gratis voor kinderen -12 jaar die deelnemen aan de zoektocht van Vlieg). Vliegzoektocht in Zwin Natuur Park is gratis mits betalen van toegangsticket.De andere locaties zijn gratis.

8 Verschillende locaties in Knokke-Heist

Voel jij wat ik voel?
Vlieg prikkelt je zintuigen en laat je kennismaken met de wereld rondom je. Op acht locaties in Knokke-Heist kan je op zoek gaan naar de schat van Vlieg. Aan de hand van zes zoektochten kunnen kinderen samen met hun familie deze schatten vinden. Heb je vier van de zes schatten gevonden? Dan heeft de gemeente Knokke-Heist een extra leuk cadeau voor je klaar liggen. Alleen voor echte speurneuzen!

De schatten liggen verborgen in:

•Museum Sincfala, Pannenstraat 140
•Internationaal Cartoonfestival, paviljoen t.h.v. het Heldenplein (open vanaf 1 juli)
•Toerisme Knokke, Zeedijk 660
•Toerisme Heist, Knokkestraat 22
•Bibliotheek
In elke bibliotheek vind je dezelfde schat, je hoeft dus maar op één locatie op zoek te gaan.
Knokke, Maxim Willemspad 1
Heist, Kerkstraat 32
•For Freedom Museum, Ramskapellestraat 91-93
•Natuurpark Het Zwin, Graaf Leon Lippensdreef 8

Gratis voor kinderen tot 12 jaar (ingang tot de musea is betalend, enkel gratis voor kinderen -12 jaar die deelnemen aan de zoektocht van Vlieg). De zoektocht van het Zwin Natuur Park is gratis mits betalen van het toegangsticket. Meld je aan op de locatie en start meteen met de zoektocht.

UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg

Diverse Locaties