Andere activiteit
Lou gaat slapen
29/09/2018 09:30 - 11:00

Op zaterdag 29 september om 9.30 uur organiseert Bibliotheek Scharpoord een workshop voor jonge ouders rond goed slapen. Je kindje vlot naar bed krijgen en een hele nacht laten doorslapen, is een opvoedingsproces dat niet altijd van een leien dakje loopt. Maar met het boek ‘Lou gaat naar bed’ van Anja Copejans en Nathalie Segers als leidraad, een degelijk stappenplan en praktische opvoedingstips lukt het ongetwijfeld om met je dreumes een ontspannen bedritueel op te bouwen.
Aansluitend stelt de bibliotheek haar ruime collectie educatieve prentenboeken voor. Onder het motto ‘Van boeken ga je groeien (en leren)’ ontdek je samen met je peuter het plezier en het leerzame effect van kwalitatieve prentenboeken.
Gratis – vooraf inschrijven

Cultuurcentrum Scharpoord