Japan / Frankie Meuleman
12/10/2018 20:00
€ 9
€ 7 leden davidsfonds, vtbkultuur, uitpas, BILL abonnees volksontwikkeling: gratis

Met topfotograaf Frankie Meuleman projecteert eeuwenoude tradities bestaan en hypermoderne technieken, steden met strakke architectuur en het platteland met mooie boerderijen, schitterende tempels, kastelen en landschapstuinen: Tokio, zen-boeddhisme, shinto-heiligdommen, Hakone, de hoogste berg en vulkaan Fuji, de zijde van Shirakawa-go, Nakasendo, het kasteel Himeji-jo, Hiroshima en de waanzin van oorlog, het Vredespark, tempeleiland Miyajiama en het vermiljoenrode Ottori. Ere-gast op deze avond is Zijne Excellentie Hajime Hayashi, sinds 12 mei 2017 de Ambassadeur van Japan in het Koninkrijk België. We voorzien ook enkele aangename Japanse verrassingen op deze spetterende openingsavond!

Georganiseerd door vtbKultuur Knokke-Heist

Inschrijven: vtbKultuur Knokke-Heist / Dominiek Segaert / 0479 691 865 / dominiek.segaert@skynet.be
www.vtbkultuur.be/knokke-heist

Cultuurcentrum Scharpoord