Bibliotheek
Boekvoorstelling Knokke-Heist in WO2 – Atlantikwall en bezetting door Eddy Lambrecht
09/12/2017 11:00 - 13:00

Op zaterdag 9 december om 11 uur stelt Eddy Lambrecht zijn nieuwste boek Knokke-Heist in WO2 – Atlantikwall en bezetting voor in bibliotheek Scharpoord. Eddy Lambrecht, (geb. Knokke in 1953) was reeds van kindsbeen gepassioneerd door geschiedenis en schreef tussen 2000 en 2016 een 12-tal boeken over WO I (Kust-Marinekorps, luchtoorlog boven Vlaanderen, veldslagen in the Ypres Salient). Daarnaast publiceerde hij artikels in tijdschriften en verleende medewerking aan buitenlandse auteurs. Na het vroegere “Knokke & Westkapelle in de Grote Oorlog” was een volgende stap het belichten van Knokke-Heist in de Atlantikwall tijdens WO2.

Schepen Annie Vandenbussche doet een woordje vooraf, daarna vertelt de auteur nog wat over het boek en achteraf kunt u genieten van een drankje en een hapje. Uiteraard krijgt u uitgebreid de gelegenheid het boek in te kijken, te kopen en te laten signeren.
Iedereen welkom. Inschrijven in de bibliotheek, T 050 630 400 of via Bibliotheek@knokke-heist.be

Hoofdbibliotheek Scharpoord