Seniorenweek

Tijdens de Seniorenweek (19 tot 25 november 2018) richt de bibliotheek van Knokke-Heist, in samenwerking met de Seniorenraad, internetsessies, een lezing en een rondleiding in de bib.

Op vrijdag 23 november van 10 tot 12 uur komt het avontuurlijkste fietsduo van Vlaanderen naar Scharpoord. Je kent ze misschien nog van hun wekelijkse reisverhalen op Radio 2. Zes jaar lang trokken Nicole en Ingrid ongemotoriseerd, op een groene manier, doorheen 55 landen en legden zo’n 120.000 km af. Met tandems, ligfietsen, ezels, kamelen, kajak, rolschaatsen, te voet, per vlot, ... In deze voordracht nemen ze je mee op hun avontuur van Pakistan tot Cambodja. Ze leiden je door het levensgevaarlijke gebied van de Taliban, confronteren je met de geur van heilige koeien, rattentempels en lijkverbrandingen. Ze sleuren je mee naar het 5500 m hoge Everest Base Camp en doen je huiveren van de hoogteziekte. Hun sappige en vlotte manier van vertellen zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke voormiddag. Amusant, spannend, ijzingwekkend, nagelbijtend, hilarisch grappig!

Deze lezing wordt gratis aangeboden in het kader van de seniorenweek. Daarna kun je nog genieten van een drankje, een hapje en een persoonlijke babbel met de dames en is er ook gelegenheid tot aankoop van hun boeken.

Inschrijven gewenst in de bibliotheek, op T 050 630 400 of bibliotheek@knokke-heist.be

Contact

Bibliotheek Maxim Willemspad 1 8300 Knokke-Heist

Openingsuren

050 630 400 050 630 406  bibliotheek@knokke-heist.be http://bibliotheek.knokke-heist.be

Gerelateerde inhoud